HOLA IEDEREEN, LAAT ME MEZELF VOORSTELLEN.

Mijn naam is Scott Goossens

Sinds kort woon ik samen met mijn vriendin, 2 kinderen (7 jaar en 10 jaar) en onze hond (1 jaar oud) in Veenendaal. Vanaf het moment dat ik kon lopen, heb ik een racket in mijn handen gehad en jaren geleden werd dit een Padel racket! Het beste wat mij ooit is overkomen en dat ons veel zal brengen in de toekomst. Wat een fantastische sport met dezelfde cultuur is dit!


Kort nadat ik deze gezonde verslaving had gecreëerd, heb ik mijn licentie behaald met als doel kennis te delen en iedereen enthousiast te maken voor deze sport. En met iedereen bedoel ik iedereen. Deze sport is ideaal voor: voetbal spelers, hockeyers, volleyballers, tennissers, badmintonspelers en squashers. En wat niemand weet is dat Padel ook mensen zonder sportachtergrond aanspreekt! Iedereen ervaart plezier en plezier.


De afgelopen jaren stonden volledig in het teken van ontwikkeling. Niet alleen als speler en coach maar ook als product-/materiaalexpert. Aarzel dus niet om mij vragen te stellen. Ik deel graag mijn kennis en/of bied ik ondersteuning over Padel-kwesties.


Als speler kun je mij omschrijven als een echte rechtsspeler. Zeer creatief en ondersteunend voor mijn partner. Dit neemt echter niet weg dat ik ook aanvallend agressief en gevaarlijk kan zijn.


Vanuit deze rechterpositie kan ik je onder andere met trots vertellen: Met mijn wedstrijdteam ben ik 3 x Nederlands kampioen geworden. Daarnaast mocht ik in 2018 voor Nederland strijden tijdens het Seniorenwereldkampioenschap in Malaga. Een fantastische ervaring waarbij wij het opnamen tegen Argentinië, Portugal, Engeland, Finland, België en Brazilië.

Trek je padeloutfit aan, kom naar de club en daag mij uit!


Tot snel op de Padelbaan!








nl_NLDutch